Contact

"*" geeft vereiste velden aan

Voorwaarden*

Woning kopen?

Geïnteresseerd in het project? Neem dan contact op met een van de makelaars.
Robbert Diender
Van Santvoort Makelaars

“Van Santvoort Makelaars is sinds 1976 gevestigd in Eersel, Eindhoven, Helmond, Nuenen en Deurne. Als marktleider op het gebied van makelaardij & financiële dienstverlening in Zuidoost-Brabant, bieden wij onze opdrachtgevers een breed scala aan specialistische diensten in de vastgoedsector. De kracht van onze medewerkers schuilt in de combinatie van persoonlijke aandacht, specialistische kennis, gebruik van een groot netwerk en onafhankelijke dienstverlening. Van Santvoort Makelaars is thuis in de regio van Eindhoven en kennen de omgeving als geen ander. Bij ons ben je aan het juiste adres voor de aan- of verkoop, aan-of verhuur of taxaties van jouw onroerend goed. Of het nu gaat om bestaande woningen, nieuwbouw, bedrijfspanden of agrarisch onroerend goed, van Santvoort Makelaars helpt je graag verder! Wij leven ons in en verdiepen ons in jouw vraag. Iedere opdracht begint met een persoonlijk gesprek. je  kan rekenen op een werkwijze die een NVM-makelaar eigen is. Het resultaat komt overeen met jouw verwachtingen en liefst een beetje meer.”

Hennie Kunnen
Hennie Kunnen Makelaardij

Wij zijn Hennie Kunnen Makelaardij. Een familiebedrijf met een gezamenlijke passie voor alle facetten van de woningmarkt. Sinds 1994 zijn wij actief in de Brabantse Kempen en regio Eindhoven op het gebied van aan- en verkoop van bestaande bouw, nieuwbouw, huur en verhuur. Dat doen wij voor professionele én particuliere partijen. Wij zijn als gecertificeerd vastgoedmakelaar aangesloten bij Vastgoedcert en de NVM en garanderen een professionele en deskundige werkwijze waarbij het belang van onze klanten altijd voorop staat.

Wat ons uniek maakt is de mix van ons team: Hennie is al ruim 30 jaar actief als Register Makelaar en kent de Brabantse Kempen en Eindhoven op zijn duimpje. Puck en Mischa zijn net zo bevlogen in het vak en zorgen ook voor creativiteit en innovatie. Samen vormen wij een sterk team dat tot het uiterste gaat voor onze klanten.