Informatie

Wat leuk dat je interesse hebt in één van de fraaie nieuwbouwwoningen in plan Hooge Berkt.

Verkoopperiode:

De eerste woningen van fase 2 zijn verkocht!
Vanaf 31 januari tot en met 19 februari 23.59 uur kun je je inschrijven voor één van de starterswoningen in Plan Hooge Berkt, fase 2.

Op 31 januari tussen 15:00 en 17:00 uur is er een speciale inloopmiddag en kun je binnenlopen bij een van onze makelaars, Hennie Kunnen Makelaardij en Van Santvoort, je ontvangt dan een verkoopbrochure, de prijslijst en het inschrijfformulier, als ook een goodiebag.

Mocht deze middag niet uitkomen, ben je natuurlijk ook welkom tijdens de normale openingsuren!

Maar bovenal kunnen we je ook informeren over de mogelijkheden voor de afwerking en uitbreiding van je nieuwe droomwoning en geven we toelichting over het verkoopproces en de planning.

Hoe inschrijven?

Het gehele verkooptraject loopt via onze makelaars, Hennie Kunnen Makelaardij en Van Santvoort Makelaars.

Bij interesse voor een woning dien je uiterlijk 19 februari 2024 23.59 uur het ‘inschrijfformulier Hooge Berkt fase 2 starters’ volledig ingevuld inclusief financiële scan af te geven bij Van Santvoort Makelaars aan de Nieuwstraat 62 te Eersel, Hennie Kunnen Makelaardij aan het Hof 8 te Bergeijk of te mailen naar nieuwbouw@eersel.vansantvoort.nl of info@henniekunnen.nl.

Het inschrijfformulier vind je hieronder als download . Tevens kun je hier ook de welkomstbrief downloaden waarin ook verdere toelichting staat op de verkoopprocedure.


Welkomstbrief

Inschrijfformulier
De-Hooge-Berkt-06-type-E-1280-768

Procedure toewijzing

Na afloop van de inschrijftermijn worden de woningen toegewezen. Het uitgangspunt voor deze toewijzing is dat er gestreefd wordt naar een zo optimaal mogelijke bezetting van de bouwnummers. Er wordt toegewezen aan de meest concrete kandidaten waarbij er geprobeerd wordt om aan iemands hoogste voorkeur tegemoet te komen.

Je ben het meest concreet als uit jouw inschrijving blijkt dat jouw financiële positie zodanig is dat de aankoop van de betreffende woning ook daadwerkelijk mogelijk is. Dit kan blijken uit je inkomen- en/ofvermogens-gegevens dan wel een financiële toets door een bank en/of hypotheekadviseur.

Toewijzing woningen

Alle kandidaten ontvangen uiterlijk vrijdag 23 februari 2024 bericht. Kandidaten aan wie een woning is
toegewezen worden gebeld met het goede nieuws. Er wordt dan direct een afspraak met je ingepland voor
een informatief gesprek met één van de makelaars. Deze afspraak zal plaatsvinden in de week van 19 t/m 23
februari 2024 of 26 februari tot 1 maart 2024. In dit persoonlijk gesprek licht de makelaar het project en de
woning nader aan je toe en informeert je tevens over alle aspecten van het aankopen van een
nieuwbouwwoning.

Hypotheekadvies, waardering van jouw huidige woning

Wij kunnen ons voorstellen dat je, voorafgaand aan een eventuele toewijzing, graag vrijblijvend en kosteloos advies wilt inwinnen over jouw hypotheekmogelijkheden en/of over de waarde van jouw huidige woning. Wij maken daarvoor graag een persoonlijke afspraak met je.

Onze Makelaars

Heb je nog meer vragen? Neem dan even contact op met een van de onderstaande makelaars.
Robbert Diender
VanSantvoort Makelaars

“Van Santvoort Makelaars is sinds 1976 gevestigd in Eersel, Eindhoven, Helmond, Nuenen en Deurne. Als marktleider op het gebied van makelaardij & financiële dienstverlening in Zuidoost-Brabant, bieden wij onze opdrachtgevers een breed scala aan specialistische diensten in de vastgoedsector. De kracht van onze medewerkers schuilt in de combinatie van persoonlijke aandacht, specialistische kennis, gebruik van een groot netwerk en onafhankelijke dienstverlening. Van Santvoort Makelaars is thuis in de regio van Eindhoven en kennen de omgeving als geen ander. Bij ons ben je aan het juiste adres voor de aan- of verkoop, aan-of verhuur of taxaties van jouw onroerend goed. Of het nu gaat om bestaande woningen, nieuwbouw, bedrijfspanden of agrarisch onroerend goed, van Santvoort Makelaars helpt je graag verder! Wij leven ons in en verdiepen ons in jouw vraag. Iedere opdracht begint met een persoonlijk gesprek. je  kan rekenen op een werkwijze die een NVM-makelaar eigen is. Het resultaat komt overeen met jouw verwachtingen en liefst een beetje meer.”

Hennie Kunnen
Hennie Kunnen Makelaardij

Wij zijn Hennie Kunnen Makelaardij. Een familiebedrijf met een gezamenlijke passie voor alle facetten van de woningmarkt. Sinds 1994 zijn wij actief in de Brabantse Kempen en regio Eindhoven op het gebied van aan- en verkoop van bestaande bouw, nieuwbouw, huur en verhuur. Dat doen wij voor professionele én particuliere partijen. Wij zijn als gecertificeerd vastgoedmakelaar aangesloten bij Vastgoedcert en de NVM en garanderen een professionele en deskundige werkwijze waarbij het belang van onze klanten altijd voorop staat.

Wat ons uniek maakt is de mix van ons team: Hennie is al ruim 30 jaar actief als Register Makelaar en kent de Brabantse Kempen en Eindhoven op zijn duimpje. Puck en Mischa zijn net zo bevlogen in het vak en zorgen ook voor creativiteit en innovatie. Samen vormen wij een sterk team dat tot het uiterste gaat voor onze klanten.