Start verkoop fase 3!

15 mei 2024
situatie-fase-3_legenda

De verkoop van de 16 woningen, fase 3 in plan Hooge Berkt Bergeijk is 21 mei gestart!

Dit betreft de verkoop van:

4 levensloopbestendige woningen (G/G1)

De 4 levensloopbestendige woningen (type G/G1) staan voor ruim wonen centraal in de wijk. Direct gelegen aan de groene speelweide en wadi. Van alle gemakken voorzien op de begane grond én volop mogelijkheden op de verdieping.

De Hooge Berkt blok 3.1 LR Backbone visuals and concepts

6 starterswoningen (E/E1)

De 6 starterswoningen (type E/E1) hebben een karakteristieke uitstraling en staan voor een goed begin. Klein beginnen en toch ruimtelijk wonen.

De Hooge Berkt blok 3.3 LR Backbone visuals and concepts type E

4 luxe tweekappers (H/H1)

Op een van de mooiste plekjes in dit plan liggen 4 luxe tweekappers (type H/H1). Genieten van de ruimte in en om de woning, maar ook van de spelende kinderen aan de overkant in de speelweide. Met de fraaie accenten en materiaalgebruik zijn deze woningen echte blikvangers in de wijk.

De Hooge Berkt blok 3.4 spb LR Backbone visuals and concepts type H (2)

2 levensloopbestendige woningen (I)

Zeer ruim en toekomstbestendig wonen. Dat kan in deze 2 levensloopbestendige woningen (type I) door de ruime opzet en praktische indeling op begane grond en verdieping. Ideaal voor een volgende stap met alle gemakken op de begane grond én op de verdieping nog ruimte voor thuiswonende kinderen. Hoezo voor oude mensen? Deze woningen zijn zeker ook geschikt voor gezinnen.

De Hooge Berkt blok 3.5 LR Backbone visuals and concepts type I

Inloopmiddag 21 mei 2024

Op 21 mei organiseren wij samen met onze makelaars, Hennie Kunnen Makelaardij en Van Santvoort Makelaars een inloopmiddag.
Deze vindt plaats op het kantoor van Hennie Kunnen Makelaardij, Hof 8 te Bergeijk van 16.00 tot 18.00 uur. Op deze inloopmiddag kun je de verkoopbrochure, de prijslijst en het inschrijfformulier komen halen. Daarbij krijg je ook een leuke goodiebag.

Maar bovenal kunnen we je informeren over de mogelijkheden van de afwerking, de uitbreiding van je droomwoning én geven we toelichting over het verkoopproces en de planning

Verkoopprijzen en verkoopstukken

Op onze website wonen-hoogeberkt.nl is momenteel alle informatie over ons woningaanbod te vinden. De plattegronden en impressies zijn per woningtype te bekijken. Vanaf vrijdag 17 mei zullen ook de verkoopprijzen hier te vinden zijn.

Vanaf dinsdag 21 mei om 14.00 uur zijn tevens alle verkoopstukken inclusief het inschrijfformulier via onze website te downloaden.

Het inschrijfformulier, prijslijst en brochure zijn ook op te halen vanaf de inloopmiddag op 21 mei van 16.00-18.00 uur.

Hoe en wanneer kan ik inschrijven voor fase 3?

Heb je interesse in één of meerdere woningen van fase 3? Schrijf je dan nu in!
Dit kun je doen door het inschrijfformulier te downloaden vanaf onze website of op te halen bij een van de makelaars; Hennie Kunnen Makelaardij of Van Santvoort Makelaars.

Vervolgens mail je formulier uiterlijk 3 juni (23.59 uur) dit naar nieuwbouw@eersel.vansantvoort.nl of info@henniekunnen.nl  Afgeven bij Hennie Kunnen Makelaardij, Hof 8 te Bergeijk of Van Santvoort Makelaars, Nieuwstraat 62 te Eersel is ook mogelijk.

Financiële scan

We adviseren je om vooruitlopend op de start verkoop een financiële scan uit te laten voeren met betrekking tot je financiële mogelijkheden voor het afsluiten van een hypotheek. Deze financiële scan kun je eventueel aanvragen via één van onze makelaars of via een andere hypotheekadviseur. Ook zal er tijdens de inloopmiddag een hypotheekadviseur aanwezig zijn.

Heb je een financiële scan laten uitvoeren waaruit blijkt dat de financiering voor de door jouw ingevulde bouwnummers geen probleem is? Geef dit dan ook zeker aan bij je inschrijving.

Op de hoogte blijven?

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen rond het project Hooge Berkt?

Schrijf je dan via deze link in voor onze nieuwsbrief!