Start verkoop!

6 oktober 2023
Nieuwsbericht-20231006-05

Hier vind je het laatste nieuws over de ontwikkelingen van het nieuwbouwplan. Hier vind je het laatste nieuws over de ontwikkelingen van het nieuwbouw.

Start verkoop!

Vanaf 12 oktober tot en met 24 oktober 23.59 uur kun je of jullie je inschrijven voor één van de nieuwbouwwoningen in Plan Hooge Berkt, fase 1.

Dit betreft 4 rijwoningen, 4 tweekappers en 1 vrijstaande woning.

Op 12 oktober a.s. organiseren wij samen met onze makelaars, Hennie Kunnen Makelaardij en Van Santvoort Makelaars een inloopmiddag.

Deze vindt plaats op het kantoor van Hennie Kunnen op het Hof 8 te Bergeijk van 16.00 tot 18.00 uur.

Op deze inloopmiddag kun je de verkoopbrochure, prijslijst en inschrijfformulier op komen halen. En daarbij krijg je tevens een leuke goodybag.

Maar bovenal kunnen we je ook informeren over de mogelijkheden voor de afwerking en uitbreiding van je droomwoning en geven we toelichting op het verkoopproces en planning.

Heb je interesse in één van de woningen van fase 2 (2 tweekappers en 4 rijwoningen) dan ben je ook van harte welkom op deze inloopmiddag. Deze woningen zijn ook opgenomen in de brochure van fase 1 en ook kun je voor deze woningen terecht op deze inloopmiddag met vragen.