Hooge Berkt II Bergeijk

Aan de noordwestzijde van Bergeijk ontwikkelen Van Wanrooij-Van Schijndel Ontwikkelmaatschappij, Bouwbedrijf van Montfort en Buro Sengers een nieuwe buurt. We bundelen daarbij de krachten en treden als één partij naar buiten: GEM Hooge Berkt. De nieuwe buurt bestaat uit circa 200 woningen die volledig beantwoorden aan de eisen van deze tijd.

 

Hooge Berkt is dé plek om landelijk, comfortabel en betaalbaar te wonen. Een plek voor de eerste stap op de woningmarkt. Waar jong en oud samen leven, wonen en beleven! Een plek waar je de ruimte hebt.

Beleef Hooge Berkt

Woningaanbod

In de Hooge Berkt worden ca. 200 koop- en huurwoningen ontwikkeld. Voor gezinnen, jongeren, doorstromers, senioren en voor iedere portemonnee. Aan de randen komen de ruimere woningen op ruime kavels en meer centraal in de Hooge Berkt komen de kleinere woningen op kleinere percelen. Midden in het plan ligt het groene hart met speelvoorzieningen en het vele groen om lekker samen te komen. De woningen worden ontworpen in de sfeer van de nabije landelijke omgeving, dus met een groen karakter.