Comfortabel Wonen in Hooge Berkt
in Bergeijk

4 rijwoningen,
4 tweekappers en
1 vrijstaande woning

De Hooge Berkt is gelegen aan de rand van Bergeijk, dichtbij de natuur. Je fietst of wandelt zo de prachtige natuurgebieden in. Daarnaast is het centrum van Bergeijk dichtbij met zijn gezellige winkels, cafés en restaurantjes. Je kunt hier genieten van al het moois wat Bergeijk te bieden heeft.
De ligging van de Hooge Berkt zorgt ook voor een goede ontsluiting richting Eersel, Luyksgestel of Eindhoven. Je bent zo op de nieuwe Diepveldenweg waardoor je in slechts een kleine 20 minuten in Eindhoven bent.

Woningaanbod

In de Hooge Berkt worden ca. 200 koop- en huurwoningen ontwikkeld. Voor gezinnen, jongeren, doorstromers, senioren en voor iedere portemonnee. Aan de randen komen de ruimere woningen op ruime kavels en meer centraal in de Hooge Berkt komen de kleinere woningen op kleinere percelen. Midden in het plan ligt het groene hart met speelvoorzieningen en het vele groen om lekker samen te komen. De woningen worden ontworpen in de sfeer van de nabije landelijke omgeving, dus met een groen karakter.

A/A1
€ 373.000 – € 399.000

4 rijwoningen

Direct aan de Beisterveldenweg gelegen ruime gezinswoningen op een steenworp van Basisschool Beisterveld.
B
€ 599.000

Vrijstaande woning

Met deze vrijstaande gezinswoning ben je klaar voor nu en de toekomst. Uitdagend, ruim en de mogelijkheid tot levensloopbestendig wonen!
C
€ 440.000 – € 450.000

4 Tweekappers

Een grote gezinswoning met in basis een ruime zij-uitbouw in een landelijke stijl.
icoontjes-2

WONEN OP MAAT

Van Montfort maakt het mogelijk. Om aan uw wensen tegemoet te komen bieden wij vele extra mogelijkheden om uw woning uit te breiden of te wijzigen. Een ruime uitbouw, een andere indeling of een luxere afwerking!
Ook bieden we de woningen aan op 3 verschillende afwerkingsniveaus. ‘Casco’ voor de doe-het-zelver, ‘Basis’ waarbij de woningen deels zijn afgewerkt met een basis afwerking en ‘Montfort’ wat het luxere afwerkingsniveau waarbij (op enkel de vloerafwerking na) de gehele woning is afgewerkt op een hoogwaardig niveau. Meer informatie volgt tijdens de verkoopprocedure.
Wil je het liefst een instapklare woning en/of tuin. Ook dat kan, maar daarvoor werken wij samen met betrouwbare partners. Deze partners komen rechtstreeks in opdracht van de koper direct aansluitend aan de oplevering om uw droomwoning gereed te maken. Vraag naar de mogelijkheden tijdens het kopersgesprek.

Mooi wonen

Welkom in Bergeijk

Samen lekker genieten op ’t Hof

Welkom in een van de groenste gemeenten van het land!

Groen wonen en spelen in Hooge Berkt

Next slide
Previous slide

Landelijk wonen in Bergeijk

Bergeijk is een prachtige gastvrije gemeente met twee sferen. Enerzijds heeft het een relaxte landelijke uitstraling met veel natuur en boerderijen en aan de andere kant is er veel bedrijvigheid vanwege de nabijgelegen Brainport-regio.

Beleef Hooge Berkt

29 januari 2024

Hier vind je het laatste nieuws over de ontwikkelingen van het nieuwbouwplan. Archeologische opgravingen Momenteel zijn er aanvullende opgravingen gaande.

29 januari 2024

Hier vind je het laatste nieuws over de ontwikkelingen van het nieuwbouwplan. Starterswoningen in fase 2 De ontwikkeling van fase…